این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
 
| اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار


در آیین اختتامیه نخستین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی که عصر روز سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 برگزار شد، دکتر عبداله درزی دبیر همایش ضمن تشکر از کلیه افرادی که به نوعی در برگزاری این همایش مساعدت داشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت امور خارجه، استاندار مازندران، شرکت آب منطقه­ای استان مازندران، اداره کل هواشناسی مازندران، تشکل­ های زیست محیطی استان مازندران، سرپرستی بانک تجارت مازندران، شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، اتاق بازرگانی کشور و استان مازندران و شرکت کومه­ساز ارس بخاطر همراهی در برگزاری این رویداد ملی قدردانی کرد. عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اظهار داشت در مجموع 224 مقاله به دبیرخانه ارسال شده که از این تعداد 28 مقاله به­دلیل عدم ارتباط با محورهای همایش بررسی نشد و از مابقی مقالات، 16 مقاله برای ارایه شفاهی در نظر گرفته شده، 33 مقاله مورد تایید داوران قرار نگرفت و مابقی به­صورت پوستر ارایه شد. 41 درصد ارسال کنندگان مقاله، خانم و 59 درصد آقا بودند و حدود 80 درصد مقاله­های دریافتی در دو بازه 10 روزه قبل از آخرین مهلت ارسال مقاله­ها (زمان اولیه و تمدید شده) به دبیرخانه رسیده است. دکتر درزی افزود 14 محور اصلی برای همایش در نظر گرفته شد ولی در نهایت برای تاثیرگذاری بیشتر، مقاله­ها در سه بخش اصلی فرهنگی- اجتماعی، مدیریت منابع آب و چالش ­ها و راهکارهای زیست محیطی طبقه­بندی شدند. برای هر یک از این موضوعات حداقل از یک سخنران کلیدی و سیاسی بهره گرفته شد و یک بخش از ارایه مقاله­ ها نیز به هر یک از سه موضوع مذکور اختصاص داده شد. همچنین، یک نشست تخصصی با محوریت مدیریت آب کشاورزی در عصر روز اول با حضور مدیران استانی و اساتید دانشگاه برگزار گردید که با اقبال خیلی خوبی مواجه شده و در آن به موضوعات چالشی مهم مرتبط با این موضوع اساسی در استان مازندران پرداخته شد. دبیر همایش اظهار کرد بر اساس مقالات ارایه شده در این همایش، سخنرانی­های کلیدی و مباحث مطرح شده در نشست تخصصی، در نهایت بیانیه ­ای صادر شده که پیگیری برای اجرای آن مستلزم حمایت همه دستگاه­ها به­ویژه استاندار محترم هست تا زمینه­ های همکاری و همدلی همه نهادها رو فراهم کند. ایشان ابراز امیدواری کرد با استفاده حداکثری از پتانسیل مجامع علمی، سمن­ها و نهادهای اجرایی بتوان این قهقرایی موجود در کشاورزی، آب و محیط زیست کشور و به­ویژه این استان که نقش آن در امنیت غذایی کشور غیر قابل انکار هست را کنترل کرد. 
دکتر درزی با بیان اینکه هدف اصلی از این همایش، ارتقای فرهنگ زیست محیطی خود و جامعه با تکیه بر این اصل که باید از خودمان شروع کنیم بود، افزود حداکثر تلاش به ­عمل آمد تا در طول مدت همایش علاوه بر گفتار، رفتار زیست محیطی مناسبی نیز اجرا شود. پکیج بدون پلاستیک در اختیار شرکت کنندگان قرار داده شد که یک کیف جاجیمی محتوی لیوان بامبو، دستمال پارچه ای، کیسه پارچه ای و مداد سبز بود. بطری­های آب معدنی نیز کاملا حذف شد. ظروف یکبار مصرف تا حد امکان از پذیرایی­ها حذف شد و به­ جای آن از ظروف مرسوم استفاده گردید. به جای استفاده از محصولات بسته بندی شده نظیر قهوه، شکر و ... از پودر آنها استفاده شد. علاوه بر این، هیچ پوستری چاپ نشد و کلیه مقاله­های پوستری با استفاده از سیستم نمایش از طریق تعدادی LCD ارایه گردید. همچنین، از دادن CD و کتابچه مجموعه مقاله­های همایش اجتناب شد و مجموعه مقاله­ها از طریق ایمیل برای شرکت کنندگان ارسال شد.
در انتهای مراسم اختتامیه، با حضور آقای مهندس عبادی مسوول هماهنگی تشکل های زیست محیطی استان و نمایندگان برخی سمن های زیست محیطی، از سه تن از فعالان این عرصه و چهار مقاله برتر تجلیل به عمل آمد. 






back2018-05-01Voting is4 time